Szállítási feltételek

Általános tudnivalók:


A megrendelések állapotáról az Enkisboltom.hu webáruház automatikus email értesítőt küld.

Termékeink egy részét egyedi megrendelésre készítjük. Ezen termékek elkészítését 14 napon belülre vállaljuk, de fenntartjuk a jogot, hogy adott esetben ez a határidő 30 napra módosuljon. Raktáron lévő kész termékeinket 3 munkanapon belül postázzuk. Amennyiben a kiszállítás ezen határidőkön belül nem tud megvalósulni, az Üzemeltető tájékoztatja a Vásárlót és egyeztetnek a megrendelés teljesítésének további menetéről. 

A Vásárló köteles a termékek átvételekor a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Probléma esetén a vásárlónak jegyzőkönyv rögzítését kell kérnie. Továbbá az info@enkisboltom.hu email címen, vagy telefonon értesítenie kell az Üzemeltetőt, hogy a lehető legrövidebb időn belül intézkedhessünk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

Amennyiben a Vásárló nem veszi át a csomagot, a visszaszállítás díját a Vásárlóra terheljük. Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítási díjnak előre történő megfizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.


Házhozszállítás:


Szállítási díj: a házhozszállítás az egész ország területén 1900 Ft. A házhozszállítást az MPL futárszolgálat végzi.

A rendelt termék(ek) kiszállításáról e-mailben értesítőt küldünk. A Vásárló a feladás napját követő 1-2. munkanapon veheti át a csomagot. 

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A terméke(ke)t ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át. 

Az MPL futárszolgálat kézbesítője, amennyiben az első kézbesítés sikertelen, - pl. nem tartózkodik otthon - értesítést hagy, majd a következő munkanapon ismét kiszállítja a csomagot. 5 munkanapos őrzési idő áll a rendelkezésre, ez idő alatt az illetékes Postán átvehető a küldemény.